Tillbaka till startsidan

Säker och effektiv migrering av Windows Server

Har du en gammal Windows Server som behöver uppgraderas? Du är inte ensam. Många företag har fortfarande servrar som kör Windows Server 2008, 2012 eller 2016, trots att dessa versioner har nått eller snart når slutet av sitt supportliv. Det innebär att de inte längre får säkerhetsuppdateringar, vilket gör dem sårbara för cyberattacker och dataintrång.

Om du vill skydda din verksamhet och din data, är det dags att migrera till en nyare version av Windows Server, som Windows Server 2019 eller 2022. Dessa versioner erbjuder inte bara bättre säkerhet, utan också fler funktioner och prestandaförbättringar som kan hjälpa dig att effektivisera din IT-miljö.

Men hur gör man en sådan migration? Det kan vara en komplicerad och tidskrävande process, som kräver noggrann planering, testning och genomförande. Om du inte har den erfarenhet eller de resurser som behövs, kan du riskera att förlora data, stöta på kompatibilitetsproblem eller drabbas av driftstopp.

Därför är det smart att anlita en professionell partner som kan hjälpa dig med din Windows Server-migration. På Netbin har vi lång erfarenhet av att migrera servrar åt både små och stora företag i olika branscher. Vi har certifierade experter som kan hantera hela processen från början till slut, med minimal påverkan på din verksamhet.

Vi kan hjälpa dig att:

  • Analysera din nuvarande servermiljö och identifiera dina behov och mål
  • Välja den bästa versionen av Windows Server för din situation
  • Planera och designa en smidig och säker migrationsstrategi
  • Testa och validera din nya servermiljö innan du går live
  • Genomföra migrationen med hög kvalitet och hastighet
  • Ge support och utbildning efter migrationen

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt samtal och en offert.

Vi ser fram emot att höra från dig!