Tillbaka till startsidan

Migrera din företagskommunikation till Microsoft 365, till fast pris.

Förbättra din företagskommunikation med Microsoft 365 till fast pris! Med Microsoft 365 får ditt företag tillgång till det senaste inom e-posthantering och produktivitetsverktyg. Kontakta oss idag för att boka in er flytt och få ett konkurrenskraftigt fast pris. Vi ser fram emot att hjälpa ert företag att nå sina mål med en modern och säker e-postlösning!

Microsoft 365

Professionell e-post

Med Microsoft 365 får ditt företag tillgång till det senaste inom e-posthantering och produktivitetsverktyg. Du får en professionell e-postadress med ditt eget domännamn, vilket ger ditt företag en mer trovärdig och professionell image.

Microsoft 365

Samarbeta och dela filer

Samarbeta enkelt och dela filer med dina kollegor och tredjeparter med hjälp av Sharepoint och OneDrive. Detta gör att ni kan arbeta effektivt tillsammans, även om ni befinner er på olika platser.

Support och utbildning

Vi erbjuder även support och utbildning, så att ni känner er trygga och kan dra nytta av alla funktioner som Microsoft 365 har att erbjuda.

Kontakta oss för att boka in er flytt och få ett konkurrenskraftigt fast pris.

Kontakta oss idag för att boka in er flytt och få ett konkurrenskraftigt fast pris. Vi ser fram emot att hjälpa ert företag att nå sina mål med en modern och säker e-postlösning!

“Med Microsoft 365 har vi kunnat förbättra vår produktivitet, samarbete och säkerhet. Vi har tillgång till de senaste versionerna av Office-appar, molntjänster som OneDrive och SharePoint, och avancerade lösningar som Teams och Power BI. Microsoft 365 har hjälpt oss att anpassa oss till det nya arbetssättet och att vara redo för framtiden.”